Diskusi Duha 13 April

Diskusi Duha pada kali ini telah disampaikan oleh Dr Mohd. Azman Hashim @Ismail, Ketua Program Fizik Gunaan FST dengan tajuk "Kehebatan Ciptaan Allah: Cahaya". Diskusi ini dihadiri oleh kakitangan dan juga pelajar USIM. Diskusi yang disampaikan membincangkan tentang kehebatan ciptaan Allah iaitu cahaya. Dengan cahaya, kita dapat melihat ilmu Allah, melihat bagaimana Allah membuat perhitungan dan melihat kebaikan dalam ciptaanNya. Diharap semua pendengar dapat mengambil manfaat daripada ilmu yang disampaikan.

Tel: +606-798 6675/6676, Faks: +606-798 6677, Emel: عنوان البريد الإلكتروني هذا محمي من روبوتات السبام. يجب عليك تفعيل الجافاسكربت لرؤيته.